Madal Bal Logo

ПОЗВЪНИ

ПОРЪЧАЙ 

«Пълна версия» 7-10 дни

„Пълната версия“ ни дава максималните резултати най-бързо.

Това е класическата и най-популярна версия на „Усещане за подмладяване“, която се предпочита от повечето хора по света.

Някои хора, които за първи път правят подобен вид програма, не смятат, че могат да издържат 7 или 10 дни, но с Madal Bal това не е никак трудно.

Щом почувстваме глад, ние пием от подмладяващата напитка, която ни засища и осигурява нужната енергия.

Освен това на третия или четвъртия ден повечето хора се чувстват така добре, че лесно могат да продължат още няколко дни.

Програма 7 дни – необходима Madal Bal бутилка – 1 л.

Програма 10 дни – необходима Madal Bal бутилка – 1,5 л.

Захранване след Програма 7 или 10 дни – 5 дни.

«Съкратена версия» 3-5дни

Съкратената версия е също достатъчно ефективна.

Тя води до умерена детоксикация и отслабване.

Програма 3 дни – необходима Madal Bal бутилка – 0,5 л.

Програма 5 дни – необходима Madal Bal бутилка – 1 л.

Захранване след Програма 3 или 5 дни – 3 дни.

Версия «Веднъж седмично»

Тази версия дава великолепна възможност на храносмилателната ни система да почива един ден седмично.

Изберете който и да е ден от седмицата и пийте само подмладяващата напитка през този ден.

Препоръчително е да направите версията в продължение на 6 или повече седмици.

С течение на времето тя става ефективно средство за пречистване и нормализиране на теглото.

Повечето хора не дават почивка на храносмилателната и отделителната си система. Ден след ден те я натоварват с нова храна, с ново тегло.

Версията „Веднъж седмично“ предоставя възможност на организма да си почине и да се пречисти.

Въздържането от обикновена храна за един ден не е трудно и хората, които прилагат тази версия, имат трайни резултати в нормализирането на теглото си.

Версията „Веднъж седмично“ може да бъде използвана като преход към многодневните версии на „Усещане за подмладяване“, а също и като тяхно продължение.

Програма "Веднъж седмично" – необходима Madal Bal бутилка за старт – 0,5 л.

Продължителност на Програмата – неограничена.

Захранване след Програмата – не е необходимо.

Версия «Веднъж месечно»

Тази версия дава великолепна възможност на храносмилателната ни система да почива един ден месечно.

Изберете който и да е ден от месеца и пийте само подмладяващата напитка през този ден.

Препоръчително е да направите версията в продължение на 6 или повече последователни месеца.

С течение на времето тя става ефективно средство за пречистване и нормализиране на теглото.

Повечето хора не дават почивка на храносмилателната и отделителната си система. Ден след ден те я натоварват с нова храна, с ново тегло.

Версията „Веднъж месечно“ предоставя възможност на организма да си почине и да се пречисти.

Въздържането от обикновена храна за един ден не е трудно и хората, които прилагат тази версия, имат трайни резултати в нормализирането на теглото си.

Версията „Веднъж месечно“ може да бъде използвана като преход към многодневните версии на „Усещане за подмладяване“, а също и като тяхно продължение.

Програма "Веднъж месечно" – необходима Madal Bal бутилка за старт – 0,5 л.

Продължителност на Програмата – неограничена.

Захранване след Програмата – не е необходимо.

«Испанска версия»

Това е олекотен вариант на Програмата „Усещане за подмладяване“.

При него закуската и/или вечерята се заменя с 1–2 чаши от подмладяващата напитка.

Това удължава естествения период за пречистване на тялото – нощното време, когато бъбреците и черният дроб са най-активни.

Препоръчва се да се прилага един месец, което има добър очистителен ефект и води до умерена загуба на килограми.

„Испанската версия“ е добър вариант за удължаване на „Пълната“ и „Съкратената версия“, ако желаете да продължите с пречистването под по-лека форма.

За да бъде ефективна „Испанската версия“, е необходимо също така да се избягват солта, сладкишите, преработените храни, червеното месо, пържените храни, белият хляб, млечните продукти, големите количества кафе и алкохолът.

Това са хранителни продукти, които натоварват храносмилателната и отделителната система и възпрепятстват способността на тялото да се справи с изхвърлянето на натрупаните в него токсини и отпадни вещества.

Програма "Испанска версия" – необходима Madal Bal бутилка за старт – 0,5 л.

Продължителност на Програмата – неограничена.

Захранване след Програмата – не е необходимо.

«Циклична версия»

Много хора, които са завършили Програмата „Усещане за подмладяване“, са толкова доволни от нея, че правят пречистването редовна част от своя живот.

„Цикличната версия“ е идеалната Програма за поддръжка. Тя съчетава версията „Веднъж седмично“ с „Пълната“ или „Съкратената версия“, като една от последните се прави 3-4 пъти годишно. (Най-оптимално е всеки сезон. Особено при смяната на сезоните.)

Хората, които следват тази версия, споделят за чудесни резултати по отношение на физическото, психическото и духовното си здраве.

Чрез „Цикличната версия“ ние извличаме максимална полза от „Усещане за подмладяване“.

Тя помага на тялото да поддържа освободеното си от токсини състояние и е великолепно начало за всички, които искат да започнат здравословен начин на живот.

Удължаване и повтаряне на програмата

На някои хора „Усещане за подмладяване“ им харесва до такава степен, че те желаят да продължат Програмата извън предписаните десет дни. Усещането за чистота и спокойствие, чувството за бодрост и ентусиазмът за работа водят много хора до по-дълбоко осъзнаване на богатството и пълнотата на собствения им живот.

Програмата безпроблемно може да бъде удължена до 2 седмици (14 дни). За продължаването й след този период би следвало да се консултирате с вашия личен лекар, а след като приключите, да обърнете по-голямо внимание на прехода към обичайно хранене. (Захранването.)

Да поддържаме нашето здраве на ниво е обещание за цял живот. „Усещане за подмладяване“ не свършва на 10-ия ден от Програмата. Трябва да продължим да водим здравословен начин на живот и да поддържаме разумен и добре балансиран режим на хранене, за да запазим резултатите и да удължим приятните периоди в живота си.

Все пак независимо от това колко добра е нашата диета, някои натрупвания на токсини са неизбежни. Поради това е препоръчително да правим Програмата три или четири пъти годишно. По този начин ще можем да поддържаме здравословното си състояние на едно наистина високо ниво. За да поддържат своя стандарт, не малка част от завършилите „Усещане за подмладяване“ преминават към „Цикличната версия“ на Програмата.

Ще забележите, че всеки път когато повтаряте Програмата, тя протича все по-леко и приятно. Всеки следващ път е изпълнен с повече положителни преживявания. „Усещане за подмладяване“ ни става приятел – колкото повече време прекарваме с него, толкова по-добре го опознаваме и толкова по-задълбочени, искрени и ползотворни стават взаимоотношенията ни.

7-те принципа на Madal Bal​

1. Бъдете ентусиазирани. Припомняйте си всички причини, които са ви накарали да започнете Програмата. Направете си списък. Помнете – вие сами сте направили този избор и ползата ще извлечете именно вие.

2. Бъдете силни. Следвайте стриктно изискванията на Програмата. Въздържайте се от друга храна и напитки освен подмладяващата напитка, слабителните чайове и водата. В редки случаи е допустимо диетата да се разнообрази с билков чай или сок от цитрусови плодове, но е добре тя да се спазва възможно най-стриктно.

3. Бъдете практични. Редовното изпразване на червата е от изключителна важност. Приемайте достатъчно количество вода като добавка към подмладяващата напитка. Това ще помогне до голяма степен изчистващия процес. Използвайте също така слабителен чай и неконцентрирани билкови чайове.

4. Бъдете мъдри. Останете физически и умствено активни. Продължете със спортните си занимания (но по-внимателно!), отдайте се на любимото си хоби, изследвайте нови хоризонти, запазете радостта си от живота.

5. Бъдете търпеливи. Постоянствайте и помнете, че след 10 дни всичко ще приключи. Устоявайте на изкушението на обикновената храна и се придържайте към Програмата. Заслужава си!

6. Бъдете внимателни. Осигурете си плавен преход към нормалния режим на хранене, като внимателно следвате инструкциите ни за приключване на Програмата.

7. Бъдете щастливи. Запазете радостта си през цялото време. Нека приятелите, които ви обкръжават, я почувстват. Щастието ви ще направи света около вас по-красив.

Започни на чисто  •  Живей енергично  •  Поддържай форма с Madal Bal