Пречистване

Това е ключът към успеха

За успеха на Програмата “Усещане за подмладяване” истинското изчистване е от най-голямо значение. Пречистването е процес на изхвърляне на отпадните продукти извън клетките и тъканите и отвеждането им извън тялото. По-добро пречистване – по-добри резултати. Ако отпадните продукти не са изцяло отстранени по време на Програмата, остатъците от тях се връщат обратно и продължават цикъла на автоинтоксикация (самонатравяне).

За да изхвърли токсините, тялото използва всички възможни средства. Типичните симптоми, свързани с изхвърлянето на токсини, са: лош дъх, изриване на кожата, потъмняване на урината, потене, налепи по езика и катарално отделяне на слуз. Ако са налице някои от посочените симптоми, можем да бъдем сигурни, че “Усещане за подмладяване” действа с пълна сила.

Всички проблеми, които биха могли да възникнат по време на Програмата, в повечето случаи са резултат от неефективно чистене на организма. Пийте поне 3 литра течности всеки ден, включвайки билкови чайове и минерална вода като добавка към подмладяващата напитка, за да можете ефективно да промиете системата. При по-топло време е възможно да са ви необходими дори 5 литра течности.

За да подпомогнете пречистването на червата, слабителният билков чай е препоръчителен веднъж дневно. При някои хора определени слабителни билки предизвикват спазми, поради това е препоръчително да се вземат по-малки дози, когато се изпробва за първи път. С най-меко действие е лененото семе: 1-2 пълни супени лъжици от него се запарват за около час в 1 голяма чаша вряща вода, течността се прецежда и се изпива, най-добре сутрин. (Някои препоръчват и пиене на солена вода, но това не се понася добре от редица хора, а при бъбречни и сърдечни болести е направо противопоказано.)

Кожата е най-големият отделителен орган на тялото и точно тук има много депонирани токсини. Ако те не се отстранят, ще бъдат всмукани отново. Използването на изтривалка при къпане помага за отстраняването им. Упражненията и физическата активност ще бъдат от голяма полза за пречистващия процес. Физическите упражнения способстват за забързване на кръвообращението, респективно и за транспортирането на отпадните продукти навън. Получава се също така потене, чрез което токсините се отделят директно извън кожата. Плавните упражнения фокусират ума, укрепват мускулите, снабдяват клетките с кислород и енергизират органите на цялото тяло.

Някои симптоми на пречистването

Естествено е човек да изпита известен дискомфорт по време на Програмата “Усещане за подмладяване”. Преди да бъдат отстранени, токсините и отпадните вещества излизат от своите депа и влизат в кръвта, която циркулира в цялото тяло. Това излизане на токсини и отпадни продукти може да причини:

  • главоболие;
  • моменти на замайване;
  • незначителна слабост;
  • умора.

Възможни са и преходни нарушения в апетита и съня, кожни обриви и леки (рядко умерено силни) болки в различни части на тялото – тези, които са обременени от задръствания с метаболитни отрови или са имали нарушено кръвообращение.
Приемете тези симптоми за положителни – това означава, че “Усещане за подмладяване” действа. Постоянствайте! Критичният период е обичаен около четвъртия ден. Половината от задачата е изпълнена – отделянето на токсините в кръвта, но най-важното тепърва предстои – отделянето им извън тялото. Бъдете готови да си вземете допълнителна почивка, ако е необходимо. Тези симптоми са временни, обикновено траят ден или два. След като се изхвърлят напълно отпадните продукти, тялото възстановява изцяло своята естествена сила и енергичност.

Някои временни проблеми, като например дразнения на кожата, могат за кратко да се влошат в ранните етапи на Програмата. Не се безпокойте, кожата е отделителен орган и играе много важна роля в пречистването. Веднъж когато токсините напуснат тялото, естественият баланс на елементите се възстановява и тя става по-чиста и нежна откогато и да било.

Степента на изчистващия процес може да се установи чрез наблюдаване на цвета на езика. Първоначално езикът е розов, след това се появява покритие, което отначало е бяло, а при наличието на голямо количество отделени токсини – жълто-кафяво. То се задържа до третия или четвъртия ден, след което бавно започва да изчезва. Препоръчително е да го отстраним чрез четкане на езика с четка за зъби или чрез стъргане с лъжица. След приключването на “Усещане за подмладяване” езикът възвръща своя естествен розов цвят. При повечето хора това ще отнеме десетина дни, докато при други може да отнеме и по-дълго време. Ако облагането на езика остане до края на Програмата, препоръчително е тя да се повтори след един месец. Тогава, тъй като вече сте се подложили на основно пречистване, облагането би трябвало да изчезне по-бързо.

© 2007-2014 Всички права запазени MADALBAL.BG √ Пречистване √ Отслабване √ Подмладяване