Защо Madal Bal

Пречистване

Продуктът решава проблема с дисбаланса в обмяната на веществата (метаболизма), чрез пречистване на организма от токсини, болни и стари клетки в тялото.

Отслабване

Крайният видим резултат е нормализиране на теглото. Дължи се най-вече на топенето на мастни клетки, складиращи токсини. Загубата на излишни килограми е трайна. Повлиява и целулита.

Подмладяване

Невидимият резултат е обновяване/подмладяване на организма. Чувства се лекота и прилив на енергия. Организмът възстановява вътрешния баланс и укрепва.

Какво е Madal Bal

1

Мadal Bal е натурален продукт, съставен от 6 вида чисти сиропи — 5 палмови сиропа (от кокосова, индийска, китулова, нипахова и аренгова палма) с добавка на клен.

2

Мadal Bal е 100% естествен продукт – екологично чист, без изкуствени добавки, консерванти, подсладители и оцветители

3

Мadal Bal се произвежда по патентована рецепта на д-р Кайлаш Андреас Бейер от швейцарската компания „PURIS“ AG

4

Madal Bal се използва вече повече от 30 години в 2/3 от страните по света

5

Madal Bal е вкусна напитка, която се приема под формата на коктейл по специална програма, наречена „Усещане за подмладяване“

6

Madal Bal има различни версии на приложение, подходящи за изпълнение както при домашни условия, така и в работното всекидневие.

Коктейлът Madal Bal

1

Слагате 2 супени лъжици Madal Bal-сироп в чаша от 300 мл.

2

Изцеждате 1/2 (половин) лимон, малък или средно голям.

3

Добавяте 1/2 (половин) щипка лют червен пипер или джинджифил (можете да пропуснете тези съставки при непоносимост).

4

Допълвате чашата с вода (изворна, минерална или преварена, топла или студена) и разбърквате добре.

5

За улеснение можете да си приготвите 5 дози в 1 бутилка или 10 дози в 2 бутилки от по 1.5 литра.

6

Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения.

Програмата Madal Bal

Прием

Когато замества всички дневни хранения, коктейлът се пие през 1.5-2 часа или по-често, винаги когато имате нужда.

Версии

Програмата има гъвкави схеми на прилагане – версии от 1, 3-5 и 7-10 дни, през които обикновената храна е заменена изцяло от коктейла.

Преценка

Добре е да се запознаете предварително с версиите на Програмата и да изберете тази, която е най-приемлива за вас. Това зависи от самостоятелната и обективна преценка на вашите цели, възможности, мотивация, амбиция и предишен опит.

Най-доброто

Най-предпочитана версия на Програмата Усещане за подмладяване, която има най-добър и осезаем ефект, е „Пълната версия“ от 7-10 дни (1.5–2.0 литра Madal Bal). Версията, която поддържа вашето тялото и фигура винаги в топ-форма, е „Цикличната версия“.

При необходимост

Започнете “Усещане за подмладяване” с някоя от въвеждащите версии: „Испанска версия“ (съчетава приема на Madal Bal с лекoто, здравословнo хранене), версия „Веднъж седмично“, или „Съкратена версия“ от 3-5 дни.

Принципът

Швейцарската Програма Усещане за подмладяване работи на принципа на програмите за хранително разтоварване. Благодарение на натуралния сироп Madal Bal, тази диета има някои съществени предимства пред останалите разтоварващи режими.

Лекота

Един от основните й плюсове е, че се понaся леко от организма.

Апетит

Палмовият сироп засища глада и спомага за затихване на апетита. Чувството на глад започва да намалява веднага след първите 1-2 дни от започването на Програмата. Спазването на 7-те принципа на Програмата е важно условие за успех и ще ви бъде от голяма полза.

Изхранване

По време на разтоварването балансираната селекция от натурални сиропи на Madal Bal изхранва организма, като осигурява хранителни вещества, микроелементи и енергия, необходими за нормалното му функциониране.

Условия

При здрави хора с умерени токсични натрупвания, за провеждането на Програмата не е необходим специализиран лекарски надзор. Не са нужни и специално създадени условия като отсъствие от работа или радикална промяна на ежедневния начин на живот. Програмата е подходяща за изпълнение както при домашни условия, така и в обичайната обстановка на работното всекидневие.

Медицински преглед

При хора със заболявания е необходим предварителен медицински преглед и консултация с диетолог-специалист в прилагането на лечебната диететика.

Резултати

Резултатите, постигнати с Madal Bal, са трайни, а не моментни. Специално разработената за целта „Циклична версия“ ще ви позволи през цялата година с лекота да поддържате своя висок тонус, килограми и фигура, които желаете.

Наистина действа!

Програмата Усещане за подмладяване има реална ефективност в над 90% от случаите. Резултатите са видими и осезаеми, и могат да се контролират изцяло от практикуващия.

VIP: Поп звездата Бионсе Ноулс

VIP: Поп звездата Бионсе Ноулс

Американската попзвезда Бионсе повери грижата за фигурата си на швейцарската програмата с Madal Bal „Усещане за подмладяване“Прочети още…

Новини от Madal Bal

Присъединете се към приятелите на Madal Bal:

Приятели на Madal Bal

Бионсе Ноулс 

Бионсе Ноулс 

http://www.beyonceonline.com

Американската попзвезда и изгряваща актриса прилага стриктно пълната 10-дневна версия на Madal Bal, при подготовката си за филма Dreamgirls. Тя постига много добри резултати в подобряването на фигурата си (bodyshape). Феновете й са във възторг. Звездата прилага и удължена 14-дневна версия на Програмата и поддържа отлична форма. В Америка вече много хора са преименували диетата с Madal Bal сироп, на „Диетата на Бионсе“.

Прочети повече

Ашрита  Фърмън

Ашрита Фърмън

http://www.ashrita.com

Човекът с регистриран най-голям брой световни екстравагантни и екстремни рекорди. Той обича природните продукти и оценя високо естествените компоненти на Madal Bal, спомагащи за пречистването на организма. Ашрита отдава голямо значение също и на приложението на Madal Bal като енергийна напитка. През януари 2007 година, Ашрита постави два от своите световни рекорда в България и беше гост в Шоуто на Слави.

Карл  Люис

Карл Люис

http://www.carllewis.com

Деветкратния олимпийски шампион прилага успешно специално адаптирана за олимпийската си подготовка диетична модификация на Програмата, замествайки лютия червен пипер с джинджифил при приготвяне на напитката. Той споделя, че чувства лекота и прилив на енергия по време и след Програмата и че тя е полезна част от неговата спортна подготовка.

Специалисти за Madal Bal

Клаудия Ткасиус

Клаудия Ткасиус

Клиника за детоксикация, Лондон

„Предлагам програмата „Усещане за подмладяване“ в клиниката си. Лично се уверих колко удивителен е този продукт в действителност! Над 400 човека направиха програмата при нас. В резултат на това получихме много благодарности и лични препоръки. Аз лично съм прилагала програмата два пъти; усетих нейното невероятно действие. Клиентите ни са удивени колко прекрасно се чувстват, след като завършат програмата. Отново се връщат при нас, за да поддържат здравословната настройка на ума, тялото и душата си.“

Д-р Сара Брюуър

Д-р Сара Брюуър

диетолог, Лондон

„Усещане за подмладяване“ е международно утвърдена програма за пречистване на организма, предназначена да изчисти вашето тяло отвътре. Тя е достатъчно гъвкава, за да се приспособи към всеки начин на живот.“

Д-р Пашкулев

Д-р Пашкулев

Природна медицина, България

„Разтоварващите режими с швейцарския натурален сироп действително помагат за повишаване на умствената и физическа работоспособност. Приемана в по-дългосрочен план, напитката повлиява хроничната лесна уморяемост. Спортистите и усилено трениращите могат да ползват олекотените версии на програмата или плодово-зеленчуковата (българска) диета, която има по-богат витаминно-минерален и антиоксидантен състав.“

Клиентите за Madal Bal

Кристиян Мечков

„Когато за първи път направих 10-дневната програма, се чувствах чудесно. С нея свалих 10 килограма. След 4-5 месеца направих 5-дневната – свалих още 5-6 кг. Доволен съм от Madal Bal и го препоръчвам!“

Ангелина Таскова

„За пореден път се убеждавам, че Madal Bal е възможност за подмладяване. Правя програмата всяка година (от близо 3-4) поне по един път. Резултатът винаги е един – здраво тяло без токсини, изключително чиста кожа, косата става жива и бляскава, самочувствието се завръща, идва прилив на огромна енегия. Бях на Madal Bal, когато се готвех за държавен изпит. По време на изпита разбрах, че не само тялото оздравява, но и умът – способностите за учене се подобряват неимоверно! Благодаря, че това малко чудо съществува!”

Магдалена Йорданова

„Скоро направих 10-дневната програма със сиропа Madal Bal. Резултатът е 5 свалени килограма и много, много енергия. Чувствам се добре! Глад не усетих нито по време на програмата, нито в захранващите дни. Много внимавам със захранването, което е изключително важно – правя го стриктно. Програмата прилагам за втори път. И в двата случая се чувствах пълна с енергия! Сиропът е уникален! Препоръчвам го на всичките си познати. Оттук нататък със сигурност ще променя доста от хранителните си навици.“

Кристиян Мечков
Ангелина Таскова
Магдалена Йорданова

© 2004-2017 Всички права запазени MADALBAL.BG √ Пречистване √ Отслабване √ Подмладяване